OOMBRA ARCHITECTS
link.jpg

BRIGHTON LANDING LINK - An entry link between two Headquarters' Buildings

Situated between two high-rise office buildings, one ten stories and the other seven, a two-story glass atrium featuring a sky bridge connects the two buildings. The Link provides an appropriate, human-scaled element in this massive, 430ksf New Balance Inc Corporate Headquarters project situated on a tight site along the Mass Turnpike. Working with B.K. Boley and while with ADD Inc, Michael of OOMBRA was lead designer on the Link.

 

PROJECT: BRIGHTON LANDING
LOCATION: BOSTON, MA
YEAR: 2003

 

Situated between two high-rise office buildings, one ten stories and the other seven, a two-story glass atrium featuring a sky bridge connects the two buildings. The Link provides an appropriate, human-scaled element in this massive, 430ksf New Balance Inc Corporate Headquarters project situated on a tight site along the Mass Turnpike. Working with B.K. Boley and while with ADD Inc, Michael of OOMBRA was lead designer on the Link.